projecte radars
Català
RECURSOS i SERVEIS PER A LES PERSONES GRANS
Barcelona
Ajuda a l'accessibilitat

Fitxa del servei

    
Escrigui una paraula clau descriptiva de la necessitat o situació de la persona gran que requereix del servei i cliqui el botó “Cercar”.
Imprimir  Compartir

Voluntaris per Barcelona

Descripció del servei
Programa de l’Ajuntament de Barcelona que promou la participació dels ciutadans i ciutadanes que volen ser voluntaris a través de les diferents associacions de la ciutat que treballen conjuntament per millorar la qualitat de vida de les persones.
Tipus
Voluntariat
Horari
Adreça
Av Cardenal Vidal i Barraquer 30
CP
08035
Telèfon
93.256.41.18
Fax
93.256.40.86
Àmbit d'acció
Barcelona ciutat
Com accedir al servei
A la web Voluntaris x Barcelona et facilitem informació per poder col·laborar com a voluntari/a. Aquí trobaràs diferents àmbits d’actuació amb una explicació resumida dels projectes i activitats que realitzen les entitats que tenen programes de voluntariat, així com les seves adreces i telèfons de contacte.
Des de Torre Jussana es vol afavorir el desenvolupament de les associacions de la ciutat mitjançant l’oferiment de serveis i recursos que responguin a les seves necessitats, treballant per a la seva promoció, dinamització i enfortiment per tal d’ampliar la seva incidència en la ciutadania. El projecte de Torre Jussana s’estructura en quatre àrees: Formació Informació i comunicació Assessoraments Coneixement i Promoció associativa
Adreça
Av. Cardenal Vidal i Barraquer 30
CP
0835
Horari
Dilluns de 16:00 a 20:00h, Dimarts-Dimecres-Dijous-Divendres de 10:00 a 14:00h i de 16:00 a 20:00h i Dissabtes de 10:00 a 14:00 h.
Telèfon
93.256.41.18
Fax
Serveis relacionats

Llicència de Creative Commons

Portal de Recursos i Serveis per a les persones grans. Barcelona. de Projecte d'acció comunitària: Radars. Gent gran. Camp d'en Grassot. Districte de Gràcia. està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

© Districte de Gràcia - Ajuntament de Barcelona