projecte radars
Català
RECURSOS i SERVEIS PER A LES PERSONES GRANS
Barcelona
Ajuda a l'accessibilitat

Fitxa del servei

    
Escrigui una paraula clau descriptiva de la necessitat o situació de la persona gran que requereix del servei i cliqui el botó “Cercar”.
Imprimir  Compartir

Voluntariat

Descripció del servei
Fer-se gran té molts avantatges. És el moment de gaudir de les estones de lleure i cuidar-se de manera decidida. Ara bé, si a més voleu contribuir de forma activa també ho podeu fer. La vostra experiència pot ser molt útil per a d'altres persones. Si teniu temps i ganes de col·laborar en tasques socials, podeu fer-vos voluntaris. Els voluntaris tenen un important paper en la societat actual, i és per aquesta raó que la Llei del Voluntariat a nivell estatal recull el compromís dels poders públics per tal d'impulsar-lo i promocionar-lo. Hi ha diverses modalitats de voluntariat, com poden ser: - Voluntariat social, que dóna suport a la integració social dels col·lectius desafavorits. - Voluntariat cultural, que promou la cultura popular, la docència, la formació permanent i la dinamització cultural. - Voluntariat comunitari, que fomenta la participació ciutadana i l'associacionisme.
Tipus
Voluntariat
Horari
Consultar calendari d'activitats de la Federació
Adreça
Carrer Grassot 3, 2n
CP
08025
Telèfon
93.314.19.00
Fax
Àmbit d'acció
Barcelona ciutat
Com accedir al servei
Periòdicament es realitzen xerrades informatives per tal de donar a conèixer les activitats i les experiències dels voluntaris. Trobareu tota la informació al web de la Federació Catalana de Voluntariat.
Recurs que presta el servei: Federació Catalana de Voluntariat Social
Treballa per promoure el voluntariat social i reconèixer la seva importància com a xarxa transformadora, agent promotor de canvis socilas i protagonista de l'acció entre els més desfavorits.
Adreça
Carrer Grassot 3, 2n.
CP
08025
Horari
Telèfon
93.314.19.00
Fax
Serveis relacionats

Llicència de Creative Commons

Portal de Recursos i Serveis per a les persones grans. Barcelona. de Projecte d'acció comunitària: Radars. Gent gran. Camp d'en Grassot. Districte de Gràcia. està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

© Districte de Gràcia - Ajuntament de Barcelona