projecte radars
Català
RECURSOS i SERVEIS PER A LES PERSONES GRANS
Barcelona
Ajuda a l'accessibilitat

Fitxa del servei

    
Escrigui una paraula clau descriptiva de la necessitat o situació de la persona gran que requereix del servei i cliqui el botó “Cercar”.
Imprimir  Compartir

Unitat de Respir Familiar Diürn (URF)

Descripció del servei
Servei dirigit a persones afectades per la malaltia de Parkinson i que necessiten suport per fer les activitats diàries. L’augment de la dependència genera una carrega física i psicològica que afecta al cuidador principal que dedica moltes hores al malalt. El servei permet reduir la càrrega de la família, facilitant les tasques diàries com a cuidador, d’aquesta manera la persona afectada per la malaltia de Parkinson es manté al domicili, evitant la institucionalització. El malalt és acollit a la URF on es beneficia d’un tractament integral i personalitzat mitjançant les teràpies que es realitzen al Centre.
Tipus
Estades temporals per a la gent gran: Respir
Horari
de dilluns a dijous de 10:00 a 19:00h
Adreça
Carrer Concili de Trento, 16
CP
08018
Telèfon
93.245.43.96
Fax
93.246.16.33
Àmbit d'acció
Barcelona ciutat
Com accedir al servei
Fer-se soci i contactar amb la treballadora social de l’Associació, que és la persona responsable d’informar sobre el funcionament i la disponibilitat per a una posterior valoració, per part dels professionals de l’equip interdisciplinari de l’Associació.
Entitat sense ànim de lucre que té com objectiu principal l’atenció i orientació de les persones afectades per la malaltia de Parkinson, les seves famílies i/o els seus cuidadors.
Adreça
Carrer Concili de Trento, 16
CP
08018
Horari
de dilluns a dijous de 8:00 a 14:30 i de 15:30 a 19:00. Divendres de 8:00 a 14:00h
Telèfon
93.245.43.96
Fax
93.246.16.33

Llicència de Creative Commons

Portal de Recursos i Serveis per a les persones grans. Barcelona. de Projecte d'acció comunitària: Radars. Gent gran. Camp d'en Grassot. Districte de Gràcia. està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

© Districte de Gràcia - Ajuntament de Barcelona