projecte radars
Català
RECURSOS i SERVEIS PER A LES PERSONES GRANS
Barcelona
Ajuda a l'accessibilitat

Fitxa del servei

    
Escrigui una paraula clau descriptiva de la necessitat o situació de la persona gran que requereix del servei i cliqui el botó “Cercar”.
Imprimir  Compartir

Tutela

Descripció del servei
Servei que sota la supervisió judicial, representa i té cura de garantir la millor qualitat de vida de la persona gran incapacitada.
Tipus
Tutelatge
Horari
de dilluns a divendres laborables de 9:00 a 14:00 hores
Adreça
Carrer Roger de Flor, 274, Baixos
CP
08025
Telèfon
93.207.52.50
Fax
93.457.07.75
Àmbit d'acció
Barcelona ciutat
Com accedir al servei
Telefonar a la Fundació i demanar hora.
Institució privada, sense ànim de lucre, classificada com a Fundació Benèfica de tipus Assistencial. És una entitat tutelar, que té com a principal objecte social la tutela de persones grans. Els nostres tutelats són gent més gran de 65 anys, amb dèficits cognitius que tenen el seu origen en diferents patologies: malalties com l’alzheimer o altres demències senils són les més usuals, però també ens podem trobar persones amb malalties mentals i abusos de tòxics, síndrome de Diógenes o ludòpates. Normalment els nostres tutelats no tenen familiars propers, o si els tenen no poden ocupar-se d’ells, per problemes d’edat, malaltia o distància; en altres ocasions hi ha fortes desavinences familiars o problemàtiques que aconsellen que la tutela l’exerceixi una entitat tutelar.
Adreça
Carrer Roger de Flor, 274, Baixos
CP
08025
Horari
de dilluns a divendres laborables de 9:00 a 14:00 hores
Telèfon
93.207.52.50
Fax
93.457.07.75
Serveis relacionats

Llicència de Creative Commons

Portal de Recursos i Serveis per a les persones grans. Barcelona. de Projecte d'acció comunitària: Radars. Gent gran. Camp d'en Grassot. Districte de Gràcia. està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

© Districte de Gràcia - Ajuntament de Barcelona