projecte radars
Català
RECURSOS i SERVEIS PER A LES PERSONES GRANS
Barcelona
Ajuda a l'accessibilitat

Fitxa del servei

    
Escrigui una paraula clau descriptiva de la necessitat o situació de la persona gran que requereix del servei i cliqui el botó “Cercar”.
Imprimir  Compartir

Teleassistència

Descripció del servei
Mitjançant el servei de teleassistència, estareu permanentment connectats amb un centre d'atenció d'alarmes, des d'on es gestionen els serveis necessaris per si sorgeix una urgència. El servei consisteix en un aparell molt senzill que s'instal·la a casa de l'usuari. En cas que sorgeixi una necessitat o urgència, només cal apretar un botó i un dels operadors del centre de control respon de manera immediata. Aquests professionals donen la resposta adient segons el cas: localitzar familiars o persones de contacte, desplaçar al domicili una unitat mòbil, activar altres serveis d'urgència (061, Bombers, Guàrdia Urbana...)
Tipus
Teleassistència
Horari
24 hores del dia tots els dies de l'any
Adreça
CP
Telèfon
CSS o Ambulatori del barri
Fax
CSS o Ambulatori del barri
E-mail
Àmbit d'acció
Barcelona ciutat
Com accedir al servei
Poden demanar servei de teleassistència: Persones majors de 75 anys, persones d'entre 65 i 74 anys amb problemes de salut o dependència, persones majors d'edat que superen el barem d'assistència de tercera persona i/o que superen el barem de mobilitat reduïda. Altres persones majors d'edat amb discapacitats. Indicacions per realitzar el tràmit de la Teleassistència: Web de tràmits de l’Ajuntament de Barcelona.
Organisme autònom local de l'Ajuntament de Barcelona, que es posa en marxa el gener de 2010 amb el compromís de garantir la universalització dels nous drets socials. Té com objectiu principal gestionar els 40 centres de serveis socials, que configueren la xarxa d'atenció social bàsica de la ciutat.
Adreça
Carrer València, 344, 2ª planta
CP
08009
Horari
de dilluns a divendres de 09:00 a 15:00h i de 16:00 a 19:00h
Telèfon
93.291.88.01
Fax
E-mail
Serveis relacionats

Llicència de Creative Commons

Portal de Recursos i Serveis per a les persones grans. Barcelona. de Projecte d'acció comunitària: Radars. Gent gran. Camp d'en Grassot. Districte de Gràcia. està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

© Districte de Gràcia - Ajuntament de Barcelona