projecte radars
Català
RECURSOS i SERVEIS PER A LES PERSONES GRANS
Barcelona
Ajuda a l'accessibilitat

Fitxa del servei

    
Escrigui una paraula clau descriptiva de la necessitat o situació de la persona gran que requereix del servei i cliqui el botó “Cercar”.
Imprimir  Compartir

Teleassistència mòbil (TAM)

Descripció del servei
És un servei que ofereix cobertura fora del domicili, mitjaçant localització per GPS i LBS. El seu objectiu és donar resposta a la necessitat de seguretat de les persones usuàries, quan estan fora de la sev llar, proporcionant tranquil·litat per a elles i el seu entorn. D'aquesta manera, el servei de Teleassistència Mòbil podrà garantir una cobertura integral de les persones usuàries en diferents espais de la seva vida quotidiana (anar a comprar, sortir a caminar...) Amb l'objectiu de proporcionar seguretat i tranquil·litat fora de la llar, fomenta l'autonomia de les persones beneficiàries i millorar la qualitat de vida, possibilitant la integració dels usuaris en el sue entorn, promovent les relacions personals i socials, i donar suport a l'entorn socio-familiar més proper de la persona usuària.
Tipus
Ajudes tècniques, Teleassistència
Horari
Dilluns a dijous de 8:00 a 18:00h i divendres de 8:00 a 15:00h
Adreça
Carrer Joan d'Àustria, 126, 3er
CP
08018
Telèfon
93.300.65.65
Fax
Àmbit d'acció
Barcelona ciutat
Com accedir al servei
Fer la sol·licitud directament a Creu Roja.
Recurs que presta el servei: Creu Roja
Institució humanitària de caràcter voluntari i d’interès públic que actua a Barcelona des de l’any des de 1872 sota els principis del Moviment Internacional de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja. Aquests principis són: Humanitat, Imparcialitat, Neutralitat, Independència,Voluntariat, Unitat i Universalitat. La missió de la nostre institució és: treballar amb les persones més vulnerables per afavorir la seva autonomia personal i integració, mitjançant accions de caràcter preventiu, assistencial, rehabilitador i de desenvolupament.
Adreça
Avinguda Portal de l’Àngel, 24, 2on-2ona
CP
08002
Horari
de dilluns a dijous de 9:00 a 14:00h i de 16:00 a 20:00h, i divendres de 9:00 a 14:00h
Telèfon
93.481.60.88
Fax
93.489.01.62
Serveis relacionats

Llicència de Creative Commons

Portal de Recursos i Serveis per a les persones grans. Barcelona. de Projecte d'acció comunitària: Radars. Gent gran. Camp d'en Grassot. Districte de Gràcia. està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

© Districte de Gràcia - Ajuntament de Barcelona