projecte radars
Català
RECURSOS i SERVEIS PER A LES PERSONES GRANS
Barcelona
Ajuda a l'accessibilitat

Fitxa del servei

    
Escrigui una paraula clau descriptiva de la necessitat o situació de la persona gran que requereix del servei i cliqui el botó “Cercar”.
Notice: Undefined offset: 0 in /usr/home/serveisgentgranradars.org/web/mapa/mapa_common.php on line 32 Notice: Undefined offset: 0 in /usr/home/serveisgentgranradars.org/web/mapa/mapa_common.php on line 33
Imprimir  Compartir

Taxis adaptats

Descripció del servei
Els vehicles estan dotats de rampa d’accés per facilitar la incorporació de persones discapacitades, disposen de 5 places, una d’elles per a la cadira de rodes. Poden traslladar fins a 4 persones.
Tipus
Transport adaptat
Horari
Adreça
Carrer Taulat, 24, Baixos
CP
08005
Telèfon
93.420.80.88
Fax
93.224.04.82
Àmbit d'acció
Barcelona ciutat
Com accedir al servei
Cal fer la sol•licitud del servei amb una antelació mínima de 24 hores. També hi ha la possibilitat de sol•licitar serveis esporàdics en funció de la demanda del moment (mínim 20 minuts abans). El servei de reserves via e-mail encara no està disponible.
Recurs que presta el servei: Taxi Amic
Grup format per 37 taxistes sensibilitzats en el transport de persones discapacitades. L’any 1992, algunes emissores disposaven de taxis adaptats per les olimpíades. El 1995 Barna-Taxi s’involucra en el projecte europeu de l’Euro-taxi incorporant un seguit de vehicles adaptats al transport col•lectiu i individual de les persones amb discapacitats. A partir de 1999 sorgeix un moviment procedent de Barna Taxi que desemboca en l’associació sense ànim de lucre Taxi Amic.
Adreça
Carrer Taulat, 24, Baixos
CP
08005
Horari
Telèfon
93.420.80.88
Fax
93.224.04.82
Serveis relacionats

Llicència de Creative Commons

Portal de Recursos i Serveis per a les persones grans. Barcelona. de Projecte d'acció comunitària: Radars. Gent gran. Camp d'en Grassot. Districte de Gràcia. està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

© Districte de Gràcia - Ajuntament de Barcelona