projecte radars
Català
RECURSOS i SERVEIS PER A LES PERSONES GRANS
Barcelona
Ajuda a l'accessibilitat

Fitxa del servei

    
Escrigui una paraula clau descriptiva de la necessitat o situació de la persona gran que requereix del servei i cliqui el botó “Cercar”.
Imprimir  Compartir

Targeta del servei públic de transport especial

Descripció del servei
És un servei complementari per quan no hi ha transport públic regular adaptat. El poden demanar les persones amb mobilitat reduïda que tenen la targeta de transport especial. El servei s'ofereix en funció de la disponibilitat i recorregut a través de microbús o taxi adaptats. Els viatges es poden fer per i entre els municipis de Barcelona, Badalona, Esplugues de Llobregat, l'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet.
Tipus
Transport adaptat
Horari
Telefonar al telèfon del Servei amb una antelació mínima d'1 hora i màxima de 48 hores. També es pot demanar per correu electrònic amb 48 hores d'antelació els dies laborables.
Adreça
Carrer València, 344, planta Baixa
CP
08009
Telèfon
93.486.07.52
Fax
93.486.07.53
Àmbit d'acció
Barcelona ciutat
Com accedir al servei
La condició d'usuari s'acredita mitjançant la Targeta Blanca. Es tramita en qualsevol Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC). Per sol.licitar la Targeta Blanca cal tenir el Certificat de reconeixement de la discapacitat de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS), on consti que es supera el barem de mobilitat reduïda, i estar empadronat a la ciutat de Barcelona. Indicacions per realitzar els tràmits de la Targeta i del Certificat: Web de tràmits de l'Ajuntament de Barcelona.
No disponible
Adreça
Carrer València, 344, planta Baixa
CP
08009
Horari
Telèfon
No disponible
Fax
E-mail
Serveis relacionats

Llicència de Creative Commons

Portal de Recursos i Serveis per a les persones grans. Barcelona. de Projecte d'acció comunitària: Radars. Gent gran. Camp d'en Grassot. Districte de Gràcia. està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

© Districte de Gràcia - Ajuntament de Barcelona