projecte radars
Català
RECURSOS i SERVEIS PER A LES PERSONES GRANS
Barcelona
Ajuda a l'accessibilitat

Fitxa del servei

    
Escrigui una paraula clau descriptiva de la necessitat o situació de la persona gran que requereix del servei i cliqui el botó “Cercar”.
Imprimir  Compartir

Taller entrenament de la memòria

Descripció del servei
Activitat que té com a objectiu el facilitar l’estimulació cognitiva mitjançant exercicis pràctics de llenguatge, atenció, concentració , fluïdesa verbal, etc. i evitar l’aïllament social.
Tipus
Activitats esportives i de salut
Horari
Consultar calendari d’activitats dels equipaments del barri.
Adreça
Consultar calendari d’activitats dels equipaments del barri.
CP
Telèfon
Fax
E-mail
Àmbit d'acció
Barcelona ciutat
Com accedir al servei
Adreçar-se a un equipament municipal que ofereix aquest recurs (casal gent gran, centre cívic, etc.). Consultar calendari d’activitats dels equipament del barri.
Recurs que presta el servei: Creu Roja
Institució humanitària de caràcter voluntari i d’interès públic que actua a Barcelona des de l’any des de 1872 sota els principis del Moviment Internacional de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja. Aquests principis són: Humanitat, Imparcialitat, Neutralitat, Independència,Voluntariat, Unitat i Universalitat. La missió de la nostre institució és: treballar amb les persones més vulnerables per afavorir la seva autonomia personal i integració, mitjançant accions de caràcter preventiu, assistencial, rehabilitador i de desenvolupament.
Adreça
Avinguda Portal de l’Àngel, 24, 2on-2ona
CP
08002
Horari
de dilluns a dijous de 9:00 a 14:00h i de 16:00 a 20:00h, i divendres de 9:00 a 14:00h
Telèfon
93.481.60.88
Fax
93.489.01.62
Serveis relacionats

Llicència de Creative Commons

Portal de Recursos i Serveis per a les persones grans. Barcelona. de Projecte d'acció comunitària: Radars. Gent gran. Camp d'en Grassot. Districte de Gràcia. està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

© Districte de Gràcia - Ajuntament de Barcelona