projecte radars
Català
RECURSOS i SERVEIS PER A LES PERSONES GRANS
Barcelona
Ajuda a l'accessibilitat

Fitxa del servei

    
Escrigui una paraula clau descriptiva de la necessitat o situació de la persona gran que requereix del servei i cliqui el botó “Cercar”.
Notice: Undefined offset: 0 in /usr/home/serveisgentgranradars.org/web/mapa/mapa_common.php on line 32 Notice: Undefined offset: 0 in /usr/home/serveisgentgranradars.org/web/mapa/mapa_common.php on line 33
Imprimir  Compartir

Suport psicològic grupal amb Grups d’Ajuda Mútua (GAM)

Descripció del servei
Grup de persones afectades per una situació semblant que es reuneixen per compartir experiències i aprendre del contacte amb els altres sense la presència continuada d’una terapeuta. La convivència entre iguals ajuda a millorar la qualitat de vida de les persones afectades per una malaltia reumàtica. El grup estimula la capacitat de cada persona per a tenir cura de si mateixa i per a buscar alternatives que millorin la seva qualitat de vida.
Tipus
Suport i atenció grupal (GAM)
Horari
Hora concertada
Adreça
Carrer Llibertat, 48, Baixos
CP
08012
Telèfon
93.207.77.78
Fax
No disponible
Àmbit d'acció
Barcelona ciutat
Com accedir al servei
Telefonar al Servei d’Atenció Telefònica i fer-se soci de la Lliga.
Recurs que presta el servei: Lliga Reumatolològica Catalana
Entitat sense ànim de lucre que, des del 1.984, treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb malalties reumàtiques i sensibilitzar a la població en general sobre aquestes patologies. L’entitat està formada per persones afectades, familiars i professionals. Ofereix suport, acompanyament i assessorament a les persones amb malalties reumàtiques i organitza activitats adreçades tant a associats com a no associats.
Adreça
Carrer Llibertat, 48, Baixos
CP
08012
Horari
de dilluns a dijous de 9:00 a 15:00 i de 17:00 a 19:00h. Divendres de 9:00 a 13:00
Telèfon
93.207.77.78
Fax
No disponible
Serveis relacionats

Llicència de Creative Commons

Portal de Recursos i Serveis per a les persones grans. Barcelona. de Projecte d'acció comunitària: Radars. Gent gran. Camp d'en Grassot. Districte de Gràcia. està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

© Districte de Gràcia - Ajuntament de Barcelona