projecte radars
Català
RECURSOS i SERVEIS PER A LES PERSONES GRANS
Barcelona
Ajuda a l'accessibilitat

Fitxa del servei

    
Escrigui una paraula clau descriptiva de la necessitat o situació de la persona gran que requereix del servei i cliqui el botó “Cercar”.
Notice: Undefined offset: 0 in /usr/home/serveisgentgranradars.org/web/mapa/mapa_common.php on line 32 Notice: Undefined offset: 0 in /usr/home/serveisgentgranradars.org/web/mapa/mapa_common.php on line 33
Imprimir  Compartir

Servei d'Orientació Jurídica (SOJ)

Descripció del servei
El SOJ proporciona un primer consell orientador a qualsevol ciutadà que s'hi adreci i informa sobre la possibilitat d'acudir als tribunals o de recórrer a les vies alternatives de resolució de conflictes, però no redacta cap document ni tramita cap assumpte. També assessora els ciutadans respecte del dret a obtenir l'assistència jurídica gratuïta i de la documentació necessària per sol·licitar-la. Les consultes que s'hi poden formular abasten la totalitat de les matèries jurídiques que regulen les relacions socials.
Tipus
Orientació jurídica
Horari
Dilluns a divendres de 9:00 a 14:00h. Agost obert.
Adreça
Avinguda del Carrilet, 3, Edifici D, 1a. planta (Ciutat de la Justícia)
CP
08902
Telèfon
93.422.15.45
Fax
E-mail
Àmbit d'acció
Barcelonès
Com accedir al servei
Assignació d'una cita presencial per a un dia i hora determinats, d'acord amb la urgència de la consulta. Es pot demanar cita: presencialment, trucant per concertar hora o en línia: (SOJ ON-LINE)
El Servei d'Orientació Jurídica (SOJ) és un servei públic i gratuït d'atenció personalitzada subvencionat pel Departament de Justícia i prestat pel Col·legi d'Advocats de Barcelona.
Adreça
Avinguda del Carrilet, 3, Edifici D, 1a. planta (Ciutat de la Justícia)
CP
08902
Horari
Dilluns a divendres de 9:00 a 14:00h. Agost obert
Telèfon
93.422.15.45
Fax
E-mail
Serveis relacionats

Llicència de Creative Commons

Portal de Recursos i Serveis per a les persones grans. Barcelona. de Projecte d'acció comunitària: Radars. Gent gran. Camp d'en Grassot. Districte de Gràcia. està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

© Districte de Gràcia - Ajuntament de Barcelona