projecte radars
Català
RECURSOS i SERVEIS PER A LES PERSONES GRANS
Barcelona
Ajuda a l'accessibilitat

Fitxa del servei

    
Escrigui una paraula clau descriptiva de la necessitat o situació de la persona gran que requereix del servei i cliqui el botó “Cercar”.
Imprimir  Compartir

Repartiment a domicili. Serveis als Mercats Alimentaris

Descripció del servei
Entre els principals serveis als Mercats trobem la compra on-line i el servei a domicili. La compra on-line, de moment una iniciativa particular d'alguns mercats, permetrà fer les comandes a través de l'ordinador sense haver de desplaçar-se fins al mercat. D'altra banda un ventall d'equipaments disposen ja de servei a domicili, centralitzat en molts casos pel mateix mercat.
Tipus
Serveis a domicili
Horari
Hores concertades amb el Punt d’Informació i Recollida o amb els comerciants.
Adreça
Consultar la web de Mercats de Barcelona.
CP
Telèfon
Consultar la web de Mercats de
Fax
No disponible
E-mail
Àmbit d'acció
Barcelona ciutat
Com accedir al servei
Hi han dues modalitats de servei a domicili: centralitzat pel mercat o individual. A la primera, és el mateix equipament el que s'encarrega de portar a domicili les diferents comandes que s'han fet a les diverses parades a través del seu Punt d'Informació i Recollida. A l'individual, són els comerciants que de forma independent ofereixen aquest servei als seus clients. Tenen servei centralitzat els següents mercats: L'Estrella i Llibertat. El mercat que ofereix la segona modalitat no centralitzada és Lesseps.
Configurat com un organisme autònom per a la gestió directa i l'administració dels mercats municipals, l'IMMB està sota la tutela de l'Ajuntament de Barcelona pel que fa a aprovació de les ordenances, nomenament de càrrecs, creació i supressió de mercats i aprovació de les grans obres.
Adreça
Travessera de les Corts 39-43 (entrada per Carrera Aurora Bertrana), 2º-2ª
CP
08028
Horari
Dilluns, dimecres i dijous de 7:00 a 14h. Dimarts de 7:00 a 14h i de 17:30 a 20:30h. Divendres de 7:00 a 20:30 i dissabte de 7:00 a 15:00.
Telèfon
93.333.77.59
Fax
No disponible
E-mail
Serveis relacionats

Llicència de Creative Commons

Portal de Recursos i Serveis per a les persones grans. Barcelona. de Projecte d'acció comunitària: Radars. Gent gran. Camp d'en Grassot. Districte de Gràcia. està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

© Districte de Gràcia - Ajuntament de Barcelona