projecte radars
Català
RECURSOS i SERVEIS PER A LES PERSONES GRANS
Barcelona
Ajuda a l'accessibilitat

Fitxa del servei

    
Escrigui una paraula clau descriptiva de la necessitat o situació de la persona gran que requereix del servei i cliqui el botó “Cercar”.
Notice: Undefined offset: 0 in /usr/home/serveisgentgranradars.org/web/mapa/mapa_common.php on line 32 Notice: Undefined offset: 0 in /usr/home/serveisgentgranradars.org/web/mapa/mapa_common.php on line 33
Imprimir  Compartir

Recurs Social

Descripció del servei
Serveis per a totes aquelles persones que presentin problemes auditius i amb pocs recursos econòmics. Aquestes persones hauran de ser valorades per un treballador social, per tal de poder accedir al recurs que s’ofereix. El Recurs Social ofereix: subvencions fins al 60% del cost de l’audiòfon, garanties i serveis gratuïts durant llargs períodes de temps, així com gestió d’ajudes públiques.
Tipus
Ajudes tècniques
Horari
Adreça
Plaza Europa, 9-11, 9ª
CP
08908
Telèfon
661.570.924
Fax
Àmbit d'acció
Catalunya
Com accedir al servei
El treballador social fa la valoració de la situació socioeconòmica de la persona susceptible de la obra social i ha d’omplir la fulla de derivació. Amb aquesta sol·licitud, la persona es pot adreçar a qualsevol dels centres Amplifon (prèvia cita) on li faran l’estudi auditiu i es seleccionarà la millor solució auditiva dins les condicions socials que s’ofereixen. La fulla de derivació es pot trobar a: Web Fundación Amplifon. O bé demanar-la directament al responsable de la obra social. Per a la sol·licitud de donació d’audiòfon, el treballador social farà prèviament un informe socioeconòmic del pacient i l’enviarà a la persona responsable de la Fundació per tal de poder fer la valoració.
Recurs que presta el servei: Fundación Amplifon Iberica
Entitat sense afany de lucre que te com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes auditius i dificultats socioeconòmiques. La voluntat de la Fundació, és la de donar recolzament als col·lectius més desfavorits socialment. A banda, promou iniciatives en el camp de la investigació, formació i prevenció destinades tant als professionals del sector així com a entitats relacionades amb el món de l’audiologia.
Adreça
Plaza Europa, 9-11, 9ª
CP
08908
Horari
Telèfon
661.570.924
Fax
Serveis relacionats

Llicència de Creative Commons

Portal de Recursos i Serveis per a les persones grans. Barcelona. de Projecte d'acció comunitària: Radars. Gent gran. Camp d'en Grassot. Districte de Gràcia. està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

© Districte de Gràcia - Ajuntament de Barcelona