projecte radars
Català
RECURSOS i SERVEIS PER A LES PERSONES GRANS
Barcelona
Ajuda a l'accessibilitat

Fitxa del servei

    
Escrigui una paraula clau descriptiva de la necessitat o situació de la persona gran que requereix del servei i cliqui el botó “Cercar”.
Imprimir  Compartir

Programa Viure i Conviure

Descripció del servei
Programa destinat a persones grans que es valen per si mateixes i que poden oferir una habitació, i a estudiants que tenen la residència habitual fora de Barcelona i necessiten habitatge mentre cursen estudis universitaris. Aquest programa es du a terme en col·laboració amb l'Obra Social de Caixa Catalunya i es basa a fomentar la solidaritat, el coneixement i l'ajuda mútua entre dues generacions.
Tipus
Llars compartides
Horari
Adreça
Carrer Provença, 261-265, 3r-2a
CP
08008
Telèfon
93.484.73.10
Fax
E-mail
Àmbit d'acció
Barcelona ciutat
Com accedir al servei
Indicacions per realitzar el tràmit del servei: Web de tràmits de l’Ajuntament de Barcelona.
Recurs que presta el servei: Obra Social de Caixa Catalunya
L’Obra Social assumeix el repte de reinventar-se per formular propostes solidàries i que contribueixin a transformar la societat. Una Obra Social que creu en la proximitat i el dinamisme, que aposta per la innovació i l'ètica, i que vol transformar en accions el compromís amb el territori i amb la seva gent, a través de les Fundacions Caixa Manresa i Caixa Tarragona.
Adreça
Carrer Provença, 261-265, 3r-2a
CP
08008
Horari
Telèfon
93.484.73.10
Fax
No disponible
E-mail
Serveis relacionats

Llicència de Creative Commons

Portal de Recursos i Serveis per a les persones grans. Barcelona. de Projecte d'acció comunitària: Radars. Gent gran. Camp d'en Grassot. Districte de Gràcia. està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

© Districte de Gràcia - Ajuntament de Barcelona