projecte radars
Català
RECURSOS i SERVEIS PER A LES PERSONES GRANS
Barcelona
Ajuda a l'accessibilitat

Fitxa del servei

    
Escrigui una paraula clau descriptiva de la necessitat o situació de la persona gran que requereix del servei i cliqui el botó “Cercar”.
Imprimir  Compartir

Programa “Activa’t” als parcs. Caminades i exercicis de memòria.

Descripció del servei
És el nom d’un programa d’exercici físic i de salut que es practica a l’aire lliure, a diferents parcs i jardins de Barcelona. Activitats destinades a totes les persones, especialment indicat a persones més grans de 40 anys i a la gent gran. Caminades suaus pel parc, d’uns 30 minuts e durada, amb exercicis previs d’escalfament. Durant la sessió, també es proposen exercicis per activar la memòria.
Tipus
Activitats esportives i de salut
Horari
dijous matí de 12:00 a 13:00h
Adreça
Carrer Torrent de l’Olla, 175 o Carrer Sant Àgata
CP
08012
Telèfon
No disponible
Fax
E-mail
Àmbit d'acció
Barcelona ciutat
Com accedir al servei
Activitat gratuïta i no cal inscripció prèvia.
L’Institut Barcelona Esports ha estat creat l’any 2005 per l’Ajuntament de Barcelona, perquè gestioni de manera innovadora i eficaç l’esport a Barcelona, com un dels elements protagonistes del desenvolupament i de la projecció de la ciutat.
Adreça
Avinguda de l'Estadi, 40
CP
08038
Horari
Telèfon
93.402.30.00
Fax
E-mail
Serveis relacionats

Llicència de Creative Commons

Portal de Recursos i Serveis per a les persones grans. Barcelona. de Projecte d'acció comunitària: Radars. Gent gran. Camp d'en Grassot. Districte de Gràcia. està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

© Districte de Gràcia - Ajuntament de Barcelona