projecte radars
Català
RECURSOS i SERVEIS PER A LES PERSONES GRANS
Barcelona
Ajuda a l'accessibilitat

Fitxa del servei

    
Escrigui una paraula clau descriptiva de la necessitat o situació de la persona gran que requereix del servei i cliqui el botó “Cercar”.
Imprimir  Compartir

Pretutela

Descripció del servei
Servei orientat als estudis preliminars dels expedients tutelars, amb l’objectiu de planificar el futur de qualsevol persona gran en cas d’una possible incapacitació. Dirigit a particulars (autotutela) o a la coordinació amb els Serveis d’atenció primària pels possibles usuaris quan es consideri necessari.
Tipus
Tutelatge
Horari
de dilluns a divendres laborables de 9:00h a 14:00 hores
Adreça
Carrer Roger de Flor, 274, Baixos
CP
08025
Telèfon
93.207.52.50
Fax
93.457.07.75
Àmbit d'acció
Barcelona ciutat
Com accedir al servei
Telefonar a la Fundació i demanar hora.
Institució privada, sense ànim de lucre, classificada com a Fundació Benèfica de tipus Assistencial. És una entitat tutelar, que té com a principal objecte social la tutela de persones grans. Els nostres tutelats són gent més gran de 65 anys, amb dèficits cognitius que tenen el seu origen en diferents patologies: malalties com l’alzheimer o altres demències senils són les més usuals, però també ens podem trobar persones amb malalties mentals i abusos de tòxics, síndrome de Diógenes o ludòpates. Normalment els nostres tutelats no tenen familiars propers, o si els tenen no poden ocupar-se d’ells, per problemes d’edat, malaltia o distància; en altres ocasions hi ha fortes desavinences familiars o problemàtiques que aconsellen que la tutela l’exerceixi una entitat tutelar.
Adreça
Carrer Roger de Flor, 274, Baixos
CP
08025
Horari
de dilluns a divendres laborables de 9:00 a 14:00 hores
Telèfon
93.207.52.50
Fax
93.457.07.75
Serveis relacionats

Llicència de Creative Commons

Portal de Recursos i Serveis per a les persones grans. Barcelona. de Projecte d'acció comunitària: Radars. Gent gran. Camp d'en Grassot. Districte de Gràcia. està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

© Districte de Gràcia - Ajuntament de Barcelona