projecte radars
Català
RECURSOS i SERVEIS PER A LES PERSONES GRANS
Barcelona
Ajuda a l'accessibilitat

Fitxa del servei

    
Escrigui una paraula clau descriptiva de la necessitat o situació de la persona gran que requereix del servei i cliqui el botó “Cercar”.
Imprimir  Compartir

Préstec a la carta a la Clínica Solarium.

Descripció del servei
Un cop al mes, ens apropem a la residència geriàtrica, "Clínica Solarium" per tal de portar una selecció de documents de la biblioteca. Les persones interessades en rebre el servei, prèviament, ens han comunicat les seves preferències. Nosaltres els obrim una fitxa individual i, al mes següent, seleccionem uns quants documents en funció de les seves preferències. Els usuaris escullen el que volen agafar en préstec d'aquesta selecció que els hem preparat.
Tipus
Activitats culturals i xerrades, Activitats d'oci i de lleure
Horari
A concretar
Adreça
Pg. Vall d'Hebron, 65-69
CP
08035
Telèfon
93.211.23.51
Fax
93.211.91.58
Àmbit d'acció
Vallcarca i els Penitents, la Teixonera, Sant Genís, El Coll
Com accedir al servei
Si hi ha alguna altra residència interessada en rebre aquest servei, haurie de contactar amb la direcció de la biblioteca. nunezgr@diba.cat
La missió de la Biblioteca Vallcarca i els Penitents-M. Antonieta Cot és facilitar l’accés lliure a la informació, al coneixement i a la cultura, així com desenvolupar un paper actiu en el foment de la lectura. La Biblioteca és un centre públic d’àmbit local al servei dels ciutadans que treballa els àmbits social, formatiu i cultural, i que ha de realitzar les seves funcions en col·laboració amb altres agents implicats en el desenvolupament social de la comunitat. Així mateix, la biblioteca vol promoure la difusió de la música jazz i blues a través de la seva col·lecció i de la programació d’activitats.
Adreça
Passeig Vall d’Hebron, 65-69
CP
08035
Horari
Dilluns a divendres de 16:00 a 20:30h. Dimarts, dijous, divendres i dissabte de 10:00 a 14:00h.
Telèfon
93.211.23.51
Fax
93.211.91.58

Llicència de Creative Commons

Portal de Recursos i Serveis per a les persones grans. Barcelona. de Projecte d'acció comunitària: Radars. Gent gran. Camp d'en Grassot. Districte de Gràcia. està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

© Districte de Gràcia - Ajuntament de Barcelona