projecte radars
Català
RECURSOS i SERVEIS PER A LES PERSONES GRANS
Barcelona
Ajuda a l'accessibilitat

Fitxa del servei

    
Escrigui una paraula clau descriptiva de la necessitat o situació de la persona gran que requereix del servei i cliqui el botó “Cercar”.
Imprimir  Compartir

Millora i manteniment de la llar

Descripció del servei
Conjunt de serveis orientats a millorar les condicions i el manteniment de la llar mitjançant: Arranjaments d'habitatges (millorant l'habitabilitat i la seguretat amb reparacions i petites obres no estructurals dels habitatges), Neteges de xoc (a partir de neteges en profunditat, extraordinàries o puntuals, de tractaments de desinsectació, desinfecció i desratització dels habitatges amb mancances de salubritat), Parament de la llar a partir d'ajuts destinats a adquirir equipament bàsic de primera necessitat per l'habitatge habitual com electrodomèstics i articles per la llar.
Tipus
Millora i manteniment de la llar
Horari
Consultar l'horari del Centre de Serveis Socials del barri
Adreça
Consultar l'adreça del Centre de Serveis Socials del barri
CP
Telèfon
Consultar el telèfon del CSS
Fax
Consultar el fax del CSS
E-mail
Àmbit d'acció
Barcelona ciutat
Com accedir al servei
Cal anar al Centre de Serveis Socials corresponent al domicili de l'interessat. Abans cal demanar cita presencialment o per telèfon amb un professional del centre. Els professionals valoraran la situació personal, social i d'habitabilitat mitjançant visita domiciliària i faran, si s'escau, la proposta de la prestació del servei. Indicacions per realitzar el tràmit del servei de Millora i manteniment de la llar: Web de tràmits de l’Ajuntament de Barcelona.
Organisme autònom local de l'Ajuntament de Barcelona, que es posa en marxa el gener de 2010 amb el compromís de garantir la universalització dels nous drets socials. Té com objectiu principal gestionar els 40 centres de serveis socials, que configueren la xarxa d'atenció social bàsica de la ciutat.
Adreça
Carrer València, 344, 2ª planta
CP
08009
Horari
de dilluns a divendres de 09:00 a 15:00h i de 16:00 a 19:00h
Telèfon
93.291.88.01
Fax
E-mail
Serveis relacionats

Llicència de Creative Commons

Portal de Recursos i Serveis per a les persones grans. Barcelona. de Projecte d'acció comunitària: Radars. Gent gran. Camp d'en Grassot. Districte de Gràcia. està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

© Districte de Gràcia - Ajuntament de Barcelona