projecte radars
Català
RECURSOS i SERVEIS PER A LES PERSONES GRANS
Barcelona
Ajuda a l'accessibilitat

Fitxa del servei

    
Escrigui una paraula clau descriptiva de la necessitat o situació de la persona gran que requereix del servei i cliqui el botó “Cercar”.
Imprimir  Compartir

Hospital de Dia. Alzheimer Centre Educacional

Descripció del servei
L'hospital de dia de ACE es un servei sociosanitari d'atenció diürna integrat en la comunitat i en els diferents recursos existents, on la persona, prioritàriament menor de 65 anys, amb un trastorn cognitiu -la demència es la seva màxima expressió- i la seva família es beneficien d'una atenció terapèutica integral, des de un abordatge interdisciplinari, capaç de cobrir les necessitats de la persona i de la seva família en fases inicials i moderades de la malaltia.
Tipus
Hospital de dia per a gent gran
Horari
de 10:00 a 18:00h
Adreça
Carrer Taquígraf Garriga, 6-8
CP
08029
Telèfon
93.444.31.09
Fax
93.321.16.86
Àmbit d'acció
Barcelona ciutat
Com accedir al servei
Per accedir de forma privada s'han de posar en contacte directament amb el responsable del centre. El circuit d'ingrés de forma subvencionada es fa mitjançant la petició d'una professional sanitari o sociosanitari -metge de primària, neuròleg, geriatra o psiquiatra- previ diagnòstic de deteriorament cognitiu o demència i que indiqui la idoneïtat de la teràpia cognitiva.
Centre pioner, innovador i referent a Espanya del diagnòstic, la investigació i el tractament de l’envelliment, el deteriorament cognitiu i la demència. En aquest projecte conviuen quatre línies de treball independents entre si, però amb objectius comuns: l’assistència, el suport social, la docència i la investigació. La seva activitat multidisciplinar engloba diferents àmbits: mèdic (diagnòstic, tractament farmacològic i estudis de recerca), terapèutic (tallers de memòria, psicoestimulació cognitiva), social (grups de suport a les famílies i/o cuidadors i sessions informatives) i pedagògic, amb la finalitat de millorar l’atenció clínica, establir nous models de metodologia i normalitzar la quotidianitat dels pacients.
Adreça
Carrer Marquès de Sentmenat, 57
CP
08029
Horari
Telèfon
93.444.73.18
Fax
93.410.17.01
Serveis relacionats

Llicència de Creative Commons

Portal de Recursos i Serveis per a les persones grans. Barcelona. de Projecte d'acció comunitària: Radars. Gent gran. Camp d'en Grassot. Districte de Gràcia. està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

© Districte de Gràcia - Ajuntament de Barcelona