projecte radars
Català
RECURSOS i SERVEIS PER A LES PERSONES GRANS
Barcelona
Ajuda a l'accessibilitat

Fitxa del servei

    
Escrigui una paraula clau descriptiva de la necessitat o situació de la persona gran que requereix del servei i cliqui el botó “Cercar”.
Imprimir  Compartir

Habitatges amb serveis per a la gent gran

Descripció del servei
Són Habitatges adaptats a les necessitats de les persones grans (a nivell de mobilitat, accessibilitat, recursos, etc.) i amb els serveis de suport (sanitaris, alimentació, etc) que en un moment determinat poden necessitar aquestes persones en funció de la seva situació i autonomia personal. Es cedeixen en règim d’ús a aquelles persones grans que poder dur a terme una vida de manera autònoma. Inclouen serveis com ara: Allotjament, consergeria, teleassistència, suport personal, suport social i suport per a la neteja de l’habitatge.
Tipus
Habitatge amb serveis per a la gent gran
Horari
Consultar horari de les Oficines d'Habitatge
Adreça
Consultar adreça de les Oficines d'Habitatge
CP
Telèfon
Consultar telèfon de les OH
Fax
Consultar fax de les OH
E-mail
Àmbit d'acció
Barcelona ciutat
Com accedir al servei
Persones de més de 65 anys autònomes o amb necessitat de supervisió i que no tenen habitatge o el que tenen no és accessible. Per accedir-hi cal complir els requisits establerts en cada convocatòria. Per a més informació, consulteu el web del Patronat Municipal de l'Habitatge o visiteu qualsevol de les Oficines d'Habitatge: Web del Patronat Municipal de l'Habitatge.
El Patronat Municipal de l'Habitatge de Barcelona (PMHB) és un organisme de l'Ajuntament de Barcelona que va ser fundat l'any 1927 amb la finalitat de promoure habitatges de preu assequible per atendre les diferents necessitats socials de Barcelona. En els últims anys ha incrementat notablement la seva producció i s'ha consolidat com a principal instrument municipal en la promoció d'habitatge protegit i dotacional, així com a principal administrador del parc públic d'habitatges de la ciutat.
Adreça
Carrer Doctor Aiguader, 24
CP
08003
Horari
de dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00 hores, i tarda de dijous, de 16:00 a 18:00 hores
Telèfon
93.291.54.04
Fax
93.291.54.20
E-mail

Llicència de Creative Commons

Portal de Recursos i Serveis per a les persones grans. Barcelona. de Projecte d'acció comunitària: Radars. Gent gran. Camp d'en Grassot. Districte de Gràcia. està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

© Districte de Gràcia - Ajuntament de Barcelona