projecte radars
Català
RECURSOS i SERVEIS PER A LES PERSONES GRANS
Barcelona
Ajuda a l'accessibilitat

Fitxa del servei

    
Escrigui una paraula clau descriptiva de la necessitat o situació de la persona gran que requereix del servei i cliqui el botó “Cercar”.
Imprimir  Compartir

Festa de Sant Joan

Descripció del servei
A Amics de la gent gran sempre hem celebrat amb una gran festa l’arribada del bon temps. És una manera de deixar enrere el fred, les malalties i l’aïllament de l’hivern i donar la benvinguda a la calor i a les activitats d’estiu. En els darrers anys, aquesta festa s’ha convertit en la revetlla de Sant Joan, que té el ball com a gran protagonista. Gent gran, voluntàries i voluntaris celebren plegats una revetlla, on no hi falta de res: coca, cava i música popular. El moment àlgid de la festa arriba amb el tradicional Ball del Fanalet, que fa que tothom s'animi a ballar.
Tipus
Activitats d'oci i de lleure
Horari
Consultar l'entitat
Adreça
Carrer d'en Grassot 3, 1r.
CP
08025
Telèfon
93.207.67.73
Fax
93.207.67.74
Àmbit d'acció
Barcelona ciutat
Com accedir al servei
Les persones grans beneficiàries d’Amics de la gent gran arriben a la Fundació a partir d’una demanda que fan els professionals del Centre de Serveis Socials o del Centre d’Atenció Primària de Salut del barri. Un cop rebuda aquesta sol•licitud, els tècnics del Departament Social de l’entitat valoren el cas i, en última instància, prenen la decisió d’acceptar-lo o no. Indicacions per realitzar el tràmit de l’Acompanyament: Web de tràmits de l’Ajuntament de Barcelona.
Recurs que presta el servei: Amics de la Gent Gran
Organització de voluntariat, que treballa per millorar la qualitat de vida de la gent gran. L’objectiu és lluitar contra la soledat i la marginació de les persones grans mitjançant l'acció de voluntaris i la sensibilització de la societat.
Adreça
Carrer d'en Grassot, 3, 1er.
CP
08025
Horari
Consultar l'entitat
Telèfon
93.207.67.73
Fax
93.207.67.74
Serveis relacionats

Llicència de Creative Commons

Portal de Recursos i Serveis per a les persones grans. Barcelona. de Projecte d'acció comunitària: Radars. Gent gran. Camp d'en Grassot. Districte de Gràcia. està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

© Districte de Gràcia - Ajuntament de Barcelona