projecte radars
Català
RECURSOS i SERVEIS PER A LES PERSONES GRANS
Barcelona
Ajuda a l'accessibilitat

Fitxa del servei

    
Escrigui una paraula clau descriptiva de la necessitat o situació de la persona gran que requereix del servei i cliqui el botó “Cercar”.
Notice: Undefined offset: 0 in /usr/home/serveisgentgranradars.org/web/mapa/mapa_common.php on line 32 Notice: Undefined offset: 0 in /usr/home/serveisgentgranradars.org/web/mapa/mapa_common.php on line 33
Imprimir  Compartir

Estades temporals en residència per a la gent gran (Respir)

Descripció del servei
Respir és un programa d'atenció residencial temporal per a persones amb un determinat grau de dependencia per raons d'edat i/o discapacitat. Té com a finalitat millorar la qualitat de vida deis cuidadors, proporcionant-los un temps de descans i donant resposta a determinades situacions familiars imprevistes.
Tipus
Estades temporals per a la gent gran: Respir
Horari
Adreça
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
CP
08035
Telèfon
93.402.24.69
Fax
93.402.24.96
E-mail
Àmbit d'acció
Barcelona ciutat
Com accedir al servei
Les famílies interessades en el servei s'hauran d'adreçar als serveis socials bàsics del seu ajuntament, que els informaran del procediment i les condicions d'accés, valoraran la conveniència de sol·licitar l'ingrés i tramitaran la sol·licitud. En el cas de persones amb discapacitat psíquica, les famílies també es podran adreçar a les associacions i entitats del seu àmbit. Indicacions per realitzar el tràmit de les Estades temporals en residència: Web de tràmits de l’Ajuntament de Barcelona.
Recurs que presta el servei: Diputació de Barcelona
La Diputació de Barcelona és una institució de govern local que impulsa el progrés i el benestar dels ciutadans i ciutadanes del seu àmbit territorial: actualment, la província de Barcelona, 311 municipis en xarxa . Actua directament prestant serveis i, sobretot, en cooperació amb els ajuntaments. Forma part de l'àmbit de l'Administració local, la més propera a la ciutadania.
Adreça
Rambla de Catalunya, 126
CP
08008
Horari
Telèfon
93.402.22.22
Fax
Web

Llicència de Creative Commons

Portal de Recursos i Serveis per a les persones grans. Barcelona. de Projecte d'acció comunitària: Radars. Gent gran. Camp d'en Grassot. Districte de Gràcia. està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

© Districte de Gràcia - Ajuntament de Barcelona