projecte radars
Català
RECURSOS i SERVEIS PER A LES PERSONES GRANS
Barcelona
Ajuda a l'accessibilitat

Fitxa del servei

    
Escrigui una paraula clau descriptiva de la necessitat o situació de la persona gran que requereix del servei i cliqui el botó “Cercar”.
Imprimir  Compartir

Centres cívics

Descripció del servei
A més dels casals i espais de gent gran municipals, Barcelona també us ofereix altres equipaments on podeu compartir estones amb altres ciutadans i ciutadanes. La ciutat disposa d'una xarxa de centres cívics on s'organitzen tallers, formació i tota mena d'activitats com exposicions, conferències i fins i tot espectacles. Els centres cívics són un bon lloc per a trobar-se amb gent de totes les edats, entrar en contacte amb les associacions de la zona i disposar de tota la informació sobre tot allò que està passant a la ciutat.
Tipus
Centres cívics
Horari
Consultar l'horari del Centre civic del barri
Adreça
Consultar l'adreça del Centre civic del Barri
CP
Telèfon
Consultar el telèfon del CC
Fax
Consultar el fax del CC
E-mail
Àmbit d'acció
Barcelona ciutat
Com accedir al servei
Oberts a tothom. Consulteu quins centres cívics us queden a prop i les activitats que s'hi fan: Web de tràmits de l’Ajuntament de Barcelona.
L'Institut de Cultura va ser creat el 1996 per l'Ajuntament de Barcelona amb l'objectiu de situar la cultura de Barcelona com un dels principals actius del desenvolupament i de la projecció de la ciutat, a través de la gestió dels equipaments i els serveis culturals municipals, i promoure i facilitar l'emergència i la consolidació de les múltiples plataformes i projectes culturals d'iniciativa privada a la ciutat.
Adreça
La Rambla, 99 (Palau de la Virreina)
CP
08002
Horari
Telèfon
93.301.77.75
Fax
No disponible
Serveis relacionats

Llicència de Creative Commons

Portal de Recursos i Serveis per a les persones grans. Barcelona. de Projecte d'acció comunitària: Radars. Gent gran. Camp d'en Grassot. Districte de Gràcia. està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

© Districte de Gràcia - Ajuntament de Barcelona