projecte radars
Català
RECURSOS i SERVEIS PER A LES PERSONES GRANS
Barcelona
Ajuda a l'accessibilitat

Fitxa del servei

    
Escrigui una paraula clau descriptiva de la necessitat o situació de la persona gran que requereix del servei i cliqui el botó “Cercar”.
Imprimir  Compartir

Casals i espais municipals de gent gran

Descripció del servei
Conjunt d'equipaments i espais per a la trobada, relació, participació, lleure, etc. de la gent gran a la ciutat. Es troben a tots els barris de la ciutat i tenen per objectiu afavorir la plena integració social de les persones grans, la prevenció de situacions d'aïllament social, el foment de la relació i la promoció de la participació activa de la gent gran en la vida de la comunitat.
Tipus
Casals de la gent gran
Horari
Consultar l'horari dels Casals del barri
Adreça
Consultar l'adreça dels Casals del Barri
CP
Telèfon
Consultar el telèfon del Casal
Fax
E-mail
Àmbit d'acció
Barcelona ciutat
Com accedir al servei
Cal adreçar-se directament als casals (espais oberts a tota la gent gran de la ciutat), i complir amb els requisits d’edat i de residencia a la ciutat. Per algunes activitats, cal fer el pagament del preu corresponent. Si voleu saber quin és el casal o l'espai de gent gran que us queda més a prop, busqueu-lo al cercador: Web de tràmits de l’Ajuntament de Barcelona.
L'Àrea d'Acció Social i Ciutadania té per objectiu contribuir a fer de Barcelona una ciutat inclusiva i solidària, on totes les persones -infants, joves, dones i homes de totes les edats, orígens i condicions- puguin portar a terme els seus projectes vitals amb la màxima autonomia, relacions d'igualtat i respecte per les diferències, i accedir als recursos bàsics de desenvolupament humà i als vincles socials que proporcionen benestar quotidià. Pel que fa a l'organització, es distingeixen els blocs temàtics següents: Acció social, salut pública, participació social, persones amb discapacitat i drets civils.
Adreça
Carrer València, 344
CP
08009
Horari
De dilluns a divendres de 8:00 a 20:00 hores
Telèfon
93.413.27.17
Fax
Serveis relacionats

Llicència de Creative Commons

Portal de Recursos i Serveis per a les persones grans. Barcelona. de Projecte d'acció comunitària: Radars. Gent gran. Camp d'en Grassot. Districte de Gràcia. està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

© Districte de Gràcia - Ajuntament de Barcelona