projecte radars
Català
RECURSOS i SERVEIS PER A LES PERSONES GRANS
Barcelona
Ajuda a l'accessibilitat

Fitxa del servei

    
Escrigui una paraula clau descriptiva de la necessitat o situació de la persona gran que requereix del servei i cliqui el botó “Cercar”.
Imprimir  Compartir

Atenció psicològica grupal

Descripció del servei
Els grups de suport psicològic són espais d’assessorament, orientació i/o intervenció psicològica, en els que es pretén donar formació psicoeducativa sobre la malaltia de Parkinson, amb la finalitat de facilitar una millor adaptació als canvis vitals que provoca la malaltia tant als afectats com a la seva família i/o als seus cuidadors. Es fa una sessió setmanal d’una hora dirigida per un psicòleg especialitzat en la malaltia de Parkinson. El servei de psicologia de l’Associació compta amb 3 grups de suport: Grup d’afectats per la malaltia de Parkinson, Grup d’afectats per la malaltia de “Parkinson Jove” (inici malaltia) i Grup de famílies i/o cuidadors de persones afectades per la malaltia de Parkinson.
Tipus
Suport i atenció grupal (GAM)
Horari
Adreça
Carrer Concili de Trento, 16
CP
08018
Telèfon
93.245.43.96
Fax
93.246.16.33
Àmbit d'acció
Barcelona ciutat
Com accedir al servei
Fer-se soci i contactar amb la treballadora social de l’Associació.
Entitat sense ànim de lucre que té com objectiu principal l’atenció i orientació de les persones afectades per la malaltia de Parkinson, les seves famílies i/o els seus cuidadors.
Adreça
Carrer Concili de Trento, 16
CP
08018
Horari
de dilluns a dijous de 8:00 a 14:30 i de 15:30 a 19:00. Divendres de 8:00 a 14:00h
Telèfon
93.245.43.96
Fax
93.246.16.33
Serveis relacionats

Llicència de Creative Commons

Portal de Recursos i Serveis per a les persones grans. Barcelona. de Projecte d'acció comunitària: Radars. Gent gran. Camp d'en Grassot. Districte de Gràcia. està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

© Districte de Gràcia - Ajuntament de Barcelona