projecte radars
Català
RECURSOS i SERVEIS PER A LES PERSONES GRANS
Barcelona
Ajuda a l'accessibilitat

Fitxa del servei

    
Escrigui una paraula clau descriptiva de la necessitat o situació de la persona gran que requereix del servei i cliqui el botó “Cercar”.
Imprimir  Compartir

Atenció domiciliària

Descripció del servei
Els serveis d'atenció domiciliària estan pensats per ajudar a les persones grans amb autonomia limitada i/o en una situació de vulnerabilitat, que necessiten suport en el seu domicili per a garantir una bona qualitat de vida. La seva finalitat es donar suport personal i recolzament en la realització de les activitats quotidianes (higiene personal, anar a comprar, organització dels àpats...). Altres serveis complementaris de suport a domicili són el servei de bugaderia, de neteja, d'àpats a domicili i arranjaments. En determinats serveis la persona beneficiària pot haver de contribuir en el finançament del servei.
Tipus
Servei d'ajuda a domicili
Horari
Horari concertat
Adreça
CP
Telèfon
Consultar CSS del barri
Fax
Consultar CSS del barri
E-mail
Àmbit d'acció
Barcelona ciutat
Com accedir al servei
La valoració de la situació la realitzen els professionals dels Centre de Serveis Socials de l'Ajuntament de Barcelona i determinen, si és el cas, quin tipus de servei es pot prestar. Indicacions per realitzar el tràmit de l’Atenció domiciliària: Web de tràmits de l’Ajuntament de Barcelona.
Organisme autònom local de l'Ajuntament de Barcelona, que es posa en marxa el gener de 2010 amb el compromís de garantir la universalització dels nous drets socials. Té com objectiu principal gestionar els 40 centres de serveis socials, que configueren la xarxa d'atenció social bàsica de la ciutat.
Adreça
Carrer València, 344, 2ª planta
CP
08009
Horari
de dilluns a divendres de 09:00 a 15:00h i de 16:00 a 19:00h
Telèfon
93.291.88.01
Fax
E-mail
Serveis relacionats

Llicència de Creative Commons

Portal de Recursos i Serveis per a les persones grans. Barcelona. de Projecte d'acció comunitària: Radars. Gent gran. Camp d'en Grassot. Districte de Gràcia. està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

© Districte de Gràcia - Ajuntament de Barcelona