projecte radars
Català
RECURSOS i SERVEIS PER A LES PERSONES GRANS
Barcelona
Ajuda a l'accessibilitat

Fitxa del servei

    
Escrigui una paraula clau descriptiva de la necessitat o situació de la persona gran que requereix del servei i cliqui el botó “Cercar”.
Imprimir  Compartir

Àpats a domicili

Descripció del servei
El servei consisteix en el lliurament al domicili de la persona beneficiària d'àpats equilibrats i saludables en adequades condicions de qualitat i higiene, a fi de garantir la cobertura de les seves necessitats nutricionals. El servei està adreçat a persones que no poden preparar-se els àpats o necessiten ajuda per fer-ho, que siguin autònomes per alimentar-se, que no tenen cap suport social i/o familiar o tenen un suport insuficient per cobrir les atencions que necessiten, que mantenen un estat cognitiu intacte o lleument deteriorat, que tenen problemes de mobilitat que dificulten la utilització dels recursos de la comunitat, que l’habitatge no disposi de les condicions necessàries per cuinar aliments.
Tipus
Servei d'ajuda a domicili
Horari
Consultar l'horari del Centre de Serveis Socials del barri
Adreça
Consultar l'adreça del Centre de Serveis Socials del barri
CP
Telèfon
Consultar el telèfon del CSS
Fax
Consultar el telèfon del CSS
E-mail
Àmbit d'acció
Barcelona ciutat
Com accedir al servei
Cal anar al Centre de Serveis Socials corresponent al domicili de l'interessat. Abans però, cal demanar cita per telèfon o presencialment al mateix centre. La prescripció del servei vindrà donada per la valoració que facin els professionals municipals dels serveis socials bàsics. Indicacions per realitzar el tràmit d'Àpats a domicili: Web de tràmits de l’Ajuntament de Barcelona.
Organisme autònom local de l'Ajuntament de Barcelona, que es posa en marxa el gener de 2010 amb el compromís de garantir la universalització dels nous drets socials. Té com objectiu principal gestionar els 40 centres de serveis socials, que configueren la xarxa d'atenció social bàsica de la ciutat.
Adreça
Carrer València, 344, 2ª planta
CP
08009
Horari
de dilluns a divendres de 09:00 a 15:00h i de 16:00 a 19:00h
Telèfon
93.291.88.01
Fax
E-mail
Serveis relacionats

Llicència de Creative Commons

Portal de Recursos i Serveis per a les persones grans. Barcelona. de Projecte d'acció comunitària: Radars. Gent gran. Camp d'en Grassot. Districte de Gràcia. està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

© Districte de Gràcia - Ajuntament de Barcelona