projecte radars
Català
RECURSOS i SERVEIS PER A LES PERSONES GRANS
Barcelona
Ajuda a l'accessibilitat

Fitxa del servei

    
Escrigui una paraula clau descriptiva de la necessitat o situació de la persona gran que requereix del servei i cliqui el botó “Cercar”.
Imprimir  Compartir

Aliances pel Benefici Mutu

Descripció del servei
Servei en coordinació amb d’altres entitats socials i empreses privades, creant projectes conjunts que reportin tant ingressos econòmics com estalvis de despeses estructurals i visibilitat dels projectes.
Tipus
Informació, orientació i atenció professional
Horari
Adreça
Carrer Cecs de Sant Cugat, 1 - 08003
CP
08003
Telèfon
93.295.60.13
Fax
No disponible
Àmbit d'acció
Districte Ciutat Vella
Com accedir al servei
Contactar amb l’Associació solidaritat amb la Gent Gran.
Recurs que presta el servei: Associació Solidaritat amb la Gent Gran
Els objectius de l’Associació Solidaritat amb la Gent Gran són: millorar la qualitat de vida de les persones més fràgils i vulnerables, atenent a les necessitats bàsiques i assegurant la tranquil·litat en les diferents vessants de la persona (físic, psíquic, emocional, espiritual, econòmic...); procurar uns serveis adequats a l’estat de cada usuari/a i, en funció de les necessitats, derivar cap aquelles institucions o serveis que puguin ajudar a viure aquesta etapa de la vida amb la màxima dignitat i la qualitat possibles; prevenir situacions de marginació i aïllament per causa de la manca d’atenció, promoure el treball en xarxa en el territori; sensibilitzar a la societat a través del reciclatge i les accions sostenibles que vetllin pel medi ambient; i col·laborar amb altres entitats socials i empreses privades en aliances pel benefici mutu.
Adreça
Carrer Cecs de Sant Cugat, 1, baixos
CP
08003
Horari
de dilluns a divendres de 9:00 a 19:00, i dissabtes i diumenges d’11:00 a 16:00
Telèfon
93.295.60.13
Fax
No disponible

Llicència de Creative Commons

Portal de Recursos i Serveis per a les persones grans. Barcelona. de Projecte d'acció comunitària: Radars. Gent gran. Camp d'en Grassot. Districte de Gràcia. està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

© Districte de Gràcia - Ajuntament de Barcelona