projecte radars
Català
RECURSOS i SERVEIS PER A LES PERSONES GRANS
Barcelona
Ajuda a l'accessibilitat

Fitxa del servei

    
Escrigui una paraula clau descriptiva de la necessitat o situació de la persona gran que requereix del servei i cliqui el botó “Cercar”.
Imprimir  Compartir

Ajuts tècnics per adaptació a la llar

Descripció del servei
Els Productes de Suport (ajuts tècnics) són un complement del servei d’ajuda domiciliària. Són aparells o equips que es prescriuen a persones amb manca d’autonomia temporal o permanentment, que els serveixen per tenir un major grau d’autonomia en les activitats de la vida diària i els proporciona en general una major qualitat de vida. Aquests servei es caracteritza per l’assessorament, valoració, instal·lació i monitoratge del producte de suport a través d’un/a terapeuta ocupacional.
Tipus
Ajudes tècniques
Horari
Consultar l'horari del Centre de Serveis Socials del barri
Adreça
Consultar l'adreça del Centre de Serveis Socials del barri
CP
Telèfon
Consultar el telèfon del CSS
Fax
Consultar el fax del CSS
E-mail
Àmbit d'acció
Barcelona ciutat
Com accedir al servei
S’adreça a persones de 65 anys o més, que presentin dificultats en realitzar les Activitats de la Vida Diària, i que es trobin amb poc recolzament social i/o econòmic. Indicacions per realitzar el tràmit de l’Acompanyament: Web de tràmits de l’Ajuntament de Barcelona.
Organisme autònom local de l'Ajuntament de Barcelona, que es posa en marxa el gener de 2010 amb el compromís de garantir la universalització dels nous drets socials. Té com objectiu principal gestionar els 40 centres de serveis socials, que configueren la xarxa d'atenció social bàsica de la ciutat.
Adreça
Carrer València, 344, 2ª planta
CP
08009
Horari
de dilluns a divendres de 09:00 a 15:00h i de 16:00 a 19:00h
Telèfon
93.291.88.01
Fax
E-mail
Serveis relacionats

Llicència de Creative Commons

Portal de Recursos i Serveis per a les persones grans. Barcelona. de Projecte d'acció comunitària: Radars. Gent gran. Camp d'en Grassot. Districte de Gràcia. està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

© Districte de Gràcia - Ajuntament de Barcelona