projecte radars
Català
RECURSOS i SERVEIS PER A LES PERSONES GRANS
Barcelona
Ajuda a l'accessibilitat

Fitxa del servei

    
Escrigui una paraula clau descriptiva de la necessitat o situació de la persona gran que requereix del servei i cliqui el botó “Cercar”.
Imprimir  Compartir

Acolliment residencial

Descripció del servei
Equipaments adreçats a acollir i donar atenció, de manera permanent o temporal, a persones grans que no poden realitzar les activitats de la vida quotidiana (neteja de la casa, higiene personal, …) o necessiten una atenció constant (per malaltia, edat molt avançada, etc.) i no compten amb suport familiar o d’altres persones, per continuar vivint a casa seva. Aquest servei forma part del Catàleg de serveis de la llei de la Dependència.
Tipus
Centres residencials
Horari
Consultar horari dels Centres residencials
Adreça
Consultar adreça dels Centres residencials
CP
Telèfon
Consultar telèfon dels CR
Fax
Consultar telèfon dels CR
E-mail
Àmbit d'acció
Barcelona ciutat
Com accedir al servei
Aquest servei d'acolliment residencial s'adreça a persones grans majors de 65 anys (en casos excepcionals entre 60 i 65 anys) que, per causes diverses, no poden viure soles a casa seva i no compten amb el suport familiar o d’altres persones per continuar vivint-hi. Cal anar al Centre de Serveis Socials corresponent al domicili de l’interessat i fer la sol·licitud de valoració de la Llei de Dependència. Indicacions per realitzar el tràmit del servei d'acolliment residencial: Web de tràmits de l’Ajuntament de Barcelona. Llistat d'establiments: Web Generalitat de Catalunya.
El Departament de Benestar Social i Família té com a funcions atendre la política de serveis socials, dones, joventut, gent gran, famílies, infància i adolescència, immigració i suport a la migració catalana, persones gais, lesbianes i transsexuals, acolliments i adopcions, i persones amb disminució i dependències, així com gestionar els equipaments assistencials de la Xarxa pública de serveis socials i establir polítiques per a la inclusió social. D'altra banda el BSF també s'encarrega de l'acció comunitària, de coordinar i gestionar la xarxa d'equipaments cívics i socials així com de la sensibilització cívica i social i el suport a les entitats i el voluntariat.
Adreça
Carrer de Tarragona, 141-147
CP
08014
Horari
Telèfon
93.567.51.60
Fax
93.567.52.00
Serveis relacionats

Llicència de Creative Commons

Portal de Recursos i Serveis per a les persones grans. Barcelona. de Projecte d'acció comunitària: Radars. Gent gran. Camp d'en Grassot. Districte de Gràcia. està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

© Districte de Gràcia - Ajuntament de Barcelona