projecte radars
Català
RECURSOS i SERVEIS PER A LES PERSONES GRANS
Barcelona
Ajuda a l'accessibilitat

Fitxa del servei

    
Escrigui una paraula clau descriptiva de la necessitat o situació de la persona gran que requereix del servei i cliqui el botó “Cercar”.
Notice: Undefined offset: 0 in /usr/home/serveisgentgranradars.org/web/mapa/mapa_common.php on line 32 Notice: Undefined offset: 0 in /usr/home/serveisgentgranradars.org/web/mapa/mapa_common.php on line 33
Imprimir  Compartir

Acolliment diürn

Descripció del servei
Servei d’acollida durant el dia de persones grans que viuen al domicili, necessiten ajuda per a les activitats de la vida diària i no poden estar soles a casa. Inclou serveis com ara: Atenció sanitària, atenció social, alimentació (dinar i berenar), higiene personal, activitats de rehabilitació, podologia (opcional), perruqueria (opcional). Horari de prestació: variable depenent de cada centre, però majoritàriament de 9 a 19 hores.
Tipus
Centre de dia per a gent gran
Horari
de 09:00 a 19:00 hores
Adreça
Consultar adreça dels Centres d'Acolliment diürn
CP
Telèfon
Consultar telèfon dels Centres
Fax
Consultar fax dels Centres
E-mail
Àmbit d'acció
Barcelona ciutat
Com accedir al servei
Servei adreçat a persones majors de 65 anys que necessiten organització, supervisió i assistència en el desenvolupament de les seves activitats de la vida diària. Cal anar al Centre de Serveis Socials que li correspon pel seu domicili i presentar la sol·licitud de valoració de la Llei de la Dependència. Indicacions per realitzar el tràmit del servei d'Acolliment diürn: Web de tràmits de l’Ajuntament de Barcelona. Llistat d'establiments: Web Generalitat de Catalunya.
El Departament de Benestar Social i Família té com a funcions atendre la política de serveis socials, dones, joventut, gent gran, famílies, infància i adolescència, immigració i suport a la migració catalana, persones gais, lesbianes i transsexuals, acolliments i adopcions, i persones amb disminució i dependències, així com gestionar els equipaments assistencials de la Xarxa pública de serveis socials i establir polítiques per a la inclusió social. D'altra banda el BSF també s'encarrega de l'acció comunitària, de coordinar i gestionar la xarxa d'equipaments cívics i socials així com de la sensibilització cívica i social i el suport a les entitats i el voluntariat.
Adreça
Carrer de Tarragona, 141-147
CP
08014
Horari
Telèfon
93.567.51.60
Fax
93.567.52.00
Serveis relacionats

Llicència de Creative Commons

Portal de Recursos i Serveis per a les persones grans. Barcelona. de Projecte d'acció comunitària: Radars. Gent gran. Camp d'en Grassot. Districte de Gràcia. està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

© Districte de Gràcia - Ajuntament de Barcelona