projecte radars
Català
RECURSOS i SERVEIS PER A LES PERSONES GRANS
Barcelona
Ajuda a l'accessibilitat

Fitxa del servei

    
Escrigui una paraula clau descriptiva de la necessitat o situació de la persona gran que requereix del servei i cliqui el botó “Cercar”.
Imprimir  Compartir

Acolliment d’urgència per a la gent gran (SAUV)

Descripció del servei
Servei per atendre a persones grans que es troben en situació d’urgència social que requereix una actuació immediata, per oferir-los un acolliment temporal i atenció a les seves necessitats bàsiques (allotjament, alimentació, salut i higiene, etc) mentre es troben els recursos més adients per a tractar la seva situació.
Tipus
Acolliment d'urgència
Horari
tots els dies, de 00:00 a 24:00h. Central d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB)
Adreça
Carrer Comerç, 44, baixos
CP
Telèfon
900.70.30.30
Fax
E-mail
Àmbit d'acció
Barcelona ciutat
Com accedir al servei
El servei s’adreça a persones grans, majors de 65 anys (en casos excepcionals també entre els 60 i 65 anys) que es troben en una situació social que requereix una atenció immediata, amb manca de suport de la família, o que aquesta no se’n pugui fer càrrec. Ho pot demanar la persona interessada, la família que no pugui fer-se càrrec de la persona gran i també el veïnat i les xarxes de suport. Indicacions per realitzar el tràmit del SAUV: Web de tràmits de l’Ajuntament de Barcelona.
Organisme autònom local de l'Ajuntament de Barcelona, que es posa en marxa el gener de 2010 amb el compromís de garantir la universalització dels nous drets socials. Té com objectiu principal gestionar els 40 centres de serveis socials, que configueren la xarxa d'atenció social bàsica de la ciutat.
Adreça
Carrer València, 344, 2ª planta
CP
08009
Horari
de dilluns a divendres de 09:00 a 15:00h i de 16:00 a 19:00h
Telèfon
93.291.88.01
Fax
E-mail
Serveis relacionats

Llicència de Creative Commons

Portal de Recursos i Serveis per a les persones grans. Barcelona. de Projecte d'acció comunitària: Radars. Gent gran. Camp d'en Grassot. Districte de Gràcia. està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

© Districte de Gràcia - Ajuntament de Barcelona